Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi sinein yaşamsal öneme sahiptir. Tetkikat yangın başladıktan yalnızca 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk derunindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden kellelamışsa hariçya, haricen mebdelamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Örneğin, yangın merdiveni baplarının muayyen bir flama dayanımı süresine sahip olması veya yangın esnasında kötü geçişini engellemesi kabil standartlara amelî olmaları gerekmektedir.

Fakat kullanıcı nüshası 50 kişeksiksiz sabık katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının korunmuş olması gerekir.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız akva olduğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunduğu kuruluşnın bâtınerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı kurtarma yolları olarak kullanımını katkısızlamaktadır. 

Projeye en usturuplu Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı hakikat rahat oluşturulan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve deprem afetlerinde de en andıran merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın emanetını kurtardığında henüz hayırlı anlaşılacaktır.

Bunun yürekin bile tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha safiha malzeme kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir ölçün olmadığı kucakin sac lafınlığı 1.0 mm yahut elan yufka kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapısını vesair ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara sağlamak mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının Yangın Çıkış Kapısı yayılmasını da önler.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki marifet birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza porte katmayı hedeflemektedir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Report this wiki page