yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en faik kalite ve en mutabık paha politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalım ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Strüktürda mevcut insanoğluın emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının arama altına kızılınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında uyanıklık edilmesi gereken öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem işlemlevinin yitirilmemesi dâhilin hem de merdivenin yalnızca amacı midein kullanılabilmesi muhtevain bu unsura özen edilmelidir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı doğruca itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Branş binasında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu fonksiyonel ve selim olmalıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

Ev ve daire kabilinden mekanların giriş kapkaloriın güvende olması aşamasında “Kapı kaç sefer kilitlenmeli?” sorusunun…

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir müstacel gidişat simultane insanların binayı güvenle Yangın Kapısı vazgeçme etmesini sağlamlar. Ayrıca çatı içinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine Yangın Çıkış Kapısı köstek olur.

Yangın merdiveni ile ilişkin kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çaldatmaışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın onat standartlara ve yönetmeliklere şayeste olup olmadığını tayin etmek için kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya sınai tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu bulmak bâtınin kullanılmaktadırlar.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Özellikle duygulu ve kıymetli materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş Yangın Çıkış Kapısı olması gerekir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page